Permanente make up

Permanente make up bij SR Beauty Heusden

Het perfecte accent op uw natuurlijke schoonheid

SR Beauty Heusden

Permanente make-up is er voor iedereen die er op alle momenten van de dag en nacht verzorgd uit wil zien, weinig tijd of moeite heeft om zich op te maken.

Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make up de oplossing.

Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen, uw permanent make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet meer uit.

Permanente make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren, het blijft 3 tot 5 jaar. Het is een comfort dat als je het eenmaal hebt, niet meer kunt missen

Doordat er gebruik wordt gemaakt van uitsluitend de beste pigmenten en de allernieuwste apparatuur bent u verzekerd van het kwaliteit en het allerbeste resultaat.

Tevens is er een uitgebreide keuze van meer dan 80 kleurpigmenten om al uw wensen tegemoet te komen.

 

Hoe wordt permanent make-up aangebracht ?

Eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanent make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliner wordt tussen de wimper haartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen oog make-up.

Hier wordt weer gekeken naar het model van het gezicht en de ogen, alsmede de oogopslag. Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke smaak. De eyeliner kan zowel op het onder– als boven ooglid worden aan gebracht.

Tijdsduur van de behandeling ca 1½ uur.

Maak snel een afspraak bij SR Beauty Heusden 0484 68 44 10

Ogen boven en onder 280,00 €
Enkel boven 150,00 €
Enkel onder 150,00 €
Correcties ogen 75-130 €
Wenkbrauwen ( volledig ) 240,00 €
Wenkbrauwen ( half ) 180,00 €
Correcties wenkbrauwen 80-180 €
Permanente make-up verwijderen   (wb) 150,00 €
permanente make up

SR Beauty Heusden

PROMOTIES

Permanente Make-up

Permanente make-up is er voor iedereen die er op alle momenten van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, weinig tijd of moeite heeft om zich op te maken.

Meer info

Laser behandeling

Na 8 tot 10 behandelingen is tachtig tot negentig procent van de ongwenste haren definitief weg!

Meer info

Cryolipolyse

Snel een beter figuur ?

Afvallen door middel van vet bevriezen.

Meer info