BEHANDELINGEN

SR Beauty Heusden Zolder,

  BEHANDELINGEN

Het perfecte accent op uw natuurlijke schoonheid

SR Beauty Heusden

Permanente make-up is  voor iedereen die er op alle momenten van de dag en nacht verzorgd uit wil zien, weinig tijd of moeite heeft om zich op te maken.

Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make up de oplossing.

Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen, uw permanent make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet meer uit.

Permanente make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren, het blijft 3 tot 5 jaar. Het is een comfort dat als je het eenmaal hebt, niet meer kunt missen

Doordat er gebruik wordt gemaakt van uitsluitend de beste pigmenten en de allernieuwste apparatuur bent u verzekerd van het kwaliteit en het allerbeste resultaat.

Tevens is er een uitgebreide keuze van meer dan 80 kleurpigmenten om al uw wensen tegemoet te komen.

 

Tijdsduur van de behandeling ca 1½ uur.

Maak snel een afspraak bij SR Beauty Heusden 0484 68 44 10

Ogen boven en onder 280,00 €
Enkel boven 150,00 €
Enkel onder 150,00 €
Correcties ogen 75-130 €
Wenkbrauwen ( volledig ) 240,00 €
Wenkbrauwen ( half ) 180,00 €
Correcties wenkbrauwen 80-180 €
Permanente make-up verwijderen   (wb) 150,00 €

PERFECTE WENKBRAUWEN MET MICROBLADING

Heb je vroeger wat te veel geëpileerd of zijn je wenkbrauwen asymmetrisch, heb je een litteken, of zijn je wenkbrauw haartjes uitgevallen?

Moet je elke dag je wenkbrauwen bijtekenen?

Is het moeilijk om telkens de correcte vorm te vinden?

Wil je graag wat meer expressie door een wenkbrauw die volledig bij jouw gelaat past?

Veel vrouwen/mannen zoeken al jaren naar een permanente oplossing voor hun wenkbrauwen, er was tot nu toe geen enkele manier die voldeed aan hun wensen. Microblading is een nieuwe techniek waardoor je de getatoeëerde wenkbrauw haast niet kan onderscheiden van de echte. Het biedt een prachtige oplossing.

Microblading is een nieuwe techniek in permanente make up: de ‘handmade wenkbrauwen’. De ultrafijne, steriele naaldjes zijn geplaatst op een handtool, een manuele pen. De pen die je handmatig bedient, dus zonder apparaat. De naalden zijn flinterdun waardoor de haartjes, getekend in de wenkbrauwen, zeer fijn zijn. Fijner dan bij het gebruik van een permanente make up apparaat, of een tatoeëer apparaat. ‘Micro’ staat voor fijn en een ‘blade’ is een mesje.

Met microblading breng je pigment onder de huid met een soort van glijdende, vegende beweging (sweeping stroking motion).

De beweging voelt aan als een vedertechniek.

Na het toepassen van Microblading zijn de wenkbrauwen prachtig, met zeer fijne, getatoeëerde  haartjes, dunner dan 1 mm.

Een aangepaste stijl in Microblading voor elke vrouw, man, ongeacht de etnische afkomst, leeftijd, of type huid is mogelijk.

Maak snel een afspraak bij SR Beauty Heusden 0484 68 44 10

  • Microblading 3D systeem voor wenkbrauwen                      240,00 €
Microblading

WE HEBBEN DRIE SOORTEN GELAATSVERZORGING

Iedere behandeling begint met een huidanalyse om vast te stellen wat uw huidtype en huidconditie op dat moment is en dus nodig heeft. De behandeling zal dus altijd afgestemd zijn op de conditie en behoefte van uw huid.

De vrouw die elke dag een half uur besteedt aan haar huidverzorging, iedere zes weken naar de schoonheidsspecialiste gaat, onderscheidt zich al op haar 35ste levensjaar van andere vrouwen. En dit wordt elk jaar alleen maar groter!

Maak snel een afspraak bij SR Beauty Heusden 0484 68 44 10

(Medex Professional )

Compleet  gelaatsverzorging 55,00 €
Luxe gelaatsverzorging 70,00 €
Ultrasoon gelaatsverzorging 80,00 €
Extra`s:
Speciale maskers 15,00 €
Speciale ampullen 10,00 €
Massage 10 min. 15,00 €
GELAATSVERZORGING

RELAXATIE MASSAGE

Dagelijkse stress eist zijn tol: geknelde zenuwen, stramme spieren, die vervelende hoofdpijn… De oplossing ligt nochtans voor de hand. Elke inspanning vraagt om een uitgebreide ontspanning. En dat hebben we bij SR Beauty goed begrepen. Onze relaxerende oliemassage verlost je van de spanning die het jachtige, dagelijks leven met zich meebrengt. De warme olie zorgt voor een spontane ontspanning van je huid. En de gerichte, doeltreffende knedingen werken diep door in je spieren. Een samenspel van druk, warmte en wrijving stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Resultaat? Je gaat als herboren weer naar huis. Deze relaxerende oliemassage kunnen we op jouw vraag ook uitvoeren met pure aromaolie, voor een versterkend effect.

Maak snel een afspraak bij SR Beauty Heusden 0484 68 44 10

Relaxatiemassage rug 30 min. 40,00 €
Volledige lichaamsmassage  60 min. 70,00 €
Supplement scrub (kleine delen) 15,00 €
Supplement scrub (hele lichaam) 35,00 €
Hotstone massage 60 min.  (hele lichaam) 80,00 €
Hotstone rugmassage 30 min. 45,00 €
Lichaamspakking volledig 45,00 €
Lichaamspakking rug 25,00 €
Massage

Manicure

Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen droog zijn en uw nagels in minder goede conditie. Het is dan ook geen overbodige luxe om de handen de juiste zorg te geven.

Basis manicure Nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, verzorgende handcrème, lakken van de nagels.

Complete manicure

Nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, handscrub, handmasker, massage met verzorgende handcrème, lakken van de nagels.

Maak snel een afspraak bij SR Beauty Heusden 0484 68 44 10

Manicure + lak 25,00 €
Spa manicure peeling + masker 35,00 €
Parrafinebad 15,00 €
Masker 7,00 €
Lakken nagels 7,00 €
Gellak 45,00 €
Bijwerken van gellak 20,00 €
Pedicure

Onze voeten dragen ons iedere dag. Lopen, staan en sporten geven een grote belasting. Een goede voetzorg is van belang om op gezonde voet weer verder te kunnen. Veel mensen ‘vergeten’ hun voeten en veel mensen hebben voetklachten. Hier kan een pedicure behandeling iets aan doen! Een pedicure behandeling bestaat uit het volgende:

  • Nagels knippen en verzorgen;
  • Het verwijderen van eelt en/of kloven;
  • Ingroeiende nagel verwijderen (ontstekende alleen door huisarts);
  • Voeten verzorgen met een aangepaste voetencrème.

Voetspa behandeling om de pedicure behandeling mee uit te breiden:

Een voetscrub om de dode huidcellen te verwijderen, een voetmasker om de huid extra te verzorgen, een voetmassage met verzorgende voetenbalsem voor heerlijke ontspanning en nagels lakken voor de mooiste voeten!

Maak snel een afspraak bij SR Beauty Heusden 0484 68 44 10

Pedicure  ( lak + massage ) 40.00 €
Spa pedicure ( peeling + masker ) 45,00 €
Vijlen en lakken 15,00 €
Gellak 40,00 €
Spa pedicure + Gellak 60,00 €
Parrafinebad 15,00 €
Supplement voet massage 15 min. (enkel in combinatie met een verzorging) 15,00 €

 

manicure pedicure

Wimperpermanent

Natuurlijk gekrulde wimpers, wel 6 tot 8 weken lang! Je gaat ermee naar bed en je staat er weer mee op. Een klein beetje mascara geeft al een fantastisch resultaat.

Wimperpermanent is niet schadelijk voor uw ogen of wimpers

Maak snel een afspraak bij SR Beauty Heusden 0484 68 44 10

  • Wimperpermanente                                                   25,00 €
Wimperpermanent

Wimpertrosjes

Met wimpertrosjes (wimperstukjes) kan men zowel een heel natuurlijk look creëren (meer volume en lengte) als een speciale feestlook. Deze methode is goed voor 2 weken.    De  duur  van  deze behandeling  is korter als het voorgaande, het duurt gemiddeld 30-60 minuten.

Maak snel een afspraak bij SR Beauty Heusden 0484 68 44 10

Wimperverlenging trosjes 35,00 €
Verwijderen 7,00 €
Wimpertrosjes

Wimperkleuring

Een wimperkleuring is een snelle oplossing voor iedereen die afhankelijk is van mascara om licht gekleurde wimpers aan te zetten. Er wordt gebruikt gemaakt van speciaal hiervoor ontwikkelde verf om de wimpers donkerder (meestal zwart) te maken. Zo lijken ze voller! Een behandeling duurt 10 minuten en geeft mooie opvallende wimpers gedurende 4 tot 6 weken.

Wenkbrauwkleuring Bij een wenkbrauwkleuring worden de licht gekleurde haartjes en de puntjes van de wenkbrauwharen (die verbleekt zijn door de zon) een tint donkerder worden gemaakt waardoor je wenkbrauwen er voller uitzien. Met deze semi-permanente oplossing, die niet langer dan 10 minuten duurt, zit je goed voor 4 tot 6 weken. Goed om weten … het resultaat op de dag van de behandeling ziet er véél donkerder uit dan het uiteindelijke resultaat omdat de huid onder de wenkbrauwharen in contact komt met de pigmenten van de wenkbrauwverf. Dit is ‘s anderendaags na een wasbeurt met water en zeep helemaal verholpen.

Maak snel een afspraak bij SR Beauty Heusden 0484 68 44 10

Wimperkleuring 15,00 €
Wenkbrauwen kleuren 12,00 €
Wimperkleuring