Microblading

SR Beauty Heusden

PERFECTE WENKBRAUWEN MET MICROBLADING

Heb je vroeger wat te veel geëpileerd of zijn je wenkbrauwen asymmetrisch, heb je een litteken, of zijn je wenkbrauw haartjes uitgevallen?

Moet je elke dag je wenkbrauwen bijtekenen?

Is het moeilijk om telkens de correcte vorm te vinden?

Wil je graag wat meer expressie door een wenkbrauw die volledig bij jouw gelaat past?

Veel vrouwen/mannen zoeken al jaren naar een permanente oplossing voor hun wenkbrauwen, er was tot nu toe geen enkele manier die voldeed aan hun wensen. Microblading is een nieuwe techniek waardoor je de getatoeëerde wenkbrauw haast niet kan onderscheiden van de echte. Het biedt een prachtige oplossing.

Microblading is een nieuwe techniek in permanente make up: de ‘handmade wenkbrauwen’. De ultrafijne, steriele naaldjes zijn geplaatst op een handtool, een manuele pen. De pen die je handmatig bedient, dus zonder apparaat. De naalden zijn flinterdun waardoor de haartjes, getekend in de wenkbrauwen, zeer fijn zijn. Fijner dan bij het gebruik van een permanente make up apparaat, of een tatoeëer apparaat. ‘Micro’ staat voor fijn en een ‘blade’ is een mesje.

Met microblading breng je pigment onder de huid met een soort van glijdende, vegende beweging (sweeping stroking motion).

De beweging voelt aan als een vedertechniek.

Na het toepassen van Microblading zijn de wenkbrauwen prachtig, met zeer fijne, getatoeëerde  haartjes, dunner dan 1 mm.

Een aangepaste stijl in Microblading voor elke vrouw, man, ongeacht de etnische afkomst, leeftijd, of type huid is mogelijk.

Maak snel een afspraak bij SR Beauty Heusden 0484 68 44 10

  • 3D systeem voor wenkbrauwen                      240,00 €
microblading

SR Beauty HEUSDEN

PROMOTIES

Microblading

Moet je elke dag je wenkbrauwen bijtekenen?

Meer info

Hi-fu (lifting)

High Intensity Focused Ultrasound

Facelift zonder operatie

Meer info

Cryolipolyse

Snel een beter figuur ?

Afvallen door middel van vet bevriezen.

Meer info