CRYOLIPOLYSE

CRYOLIPOLYSE bij SR Beauty Heusden

SNEL EEN BETER FIGUUR?

Cryolipolyse bij SR Beauty

Afvallen door middel van vet bevriezen

De Cryolipolyse-behandeling koelt vetcellen af tussen 0 en -10°C, op selectieve plaatsen als de buik, benen, billen en taille. Hierdoor worden vetcellen vernietigd en zal de vetlaag geleidelijk verminderen, dit zonder het omliggende weefsel aan te tasten of te beschadigen. De vetcellen worden door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd, net zoals dat gebeurt met vet uit onze voeding, via je urine, lever en lymfestelsel.

De behandeling duurt ongeveer een uur. Wanneer de vetcellen worden blootgesteld aan deze koeling, begint het natuurlijke proces van afsterven van de vetcellen (apoptosis).

Het resultaat is een opmerkelijke natuurlijke vermindering van de vetweefsels, met een vermindering van een 26% van de vetlaag.

Tijdens de behandeling, die absoluut niet pijnlijk is, kunt u relaxen door wat te lezen, luisteren naar muziek of tv te kijken. Na de behandeling halen we de applicator weg. De huidweefsels die we behandelt hebben kunnen er iets hard en compact uit zien, een rood aanzicht hebben en koud en ongevoelig aanvoelen. Ook kan zich een klein hematoom vormen die meestal binnen enkele dagen verdwenen zal zijn. Na de behandeling kunt u gewoon uw dagelijkse bezigheden voortzetten.

Welke zones kunnen we behandelen?

De applicator kan bevestigd worden op de vetweefsels van de zones van buik, borsten, heupen, knieën, dijbenen, en op de vetrollen in de taille en de rug, om op deze manier uw figuur te verbeteren.

Wanneer zien we de resultaten?

Het verminderen van de vetweefsels beginnen we te merken na ongeveer 15 dagen. Het maximale resultaat is zichtbaar binnen 3 maanden.

Wat maakt de Cryolipolyse-behandeling anders dan de andere procedures?

De gecontroleerde verkoeling raakt en elimineert alleen de vetweefsels. Andere behandelingen zoals de laser, kunnen ook het omliggende weefsel beschadigen, wat dus niet gebeurt bij de Cryolipolyse-behandeling.

Welke mensen zijn geschikt voor deze behandeling?

Deze behandeling is geschikt voor mensen met een BMI tot 30. Het is ook prima geschikt voor mensen die het bekende “vetrolletje” maar niet weg krijgen met dieet of sport. Dit is niet bedoeld om veel gewicht ineens te verliezen of om veel overgewicht te behandelen.

Cryolipolyse is een effectieve manier voor het verwijderen van het gelokaliseerde vet, op een pijnloze manier. Tevens hoeft er niet in uw huid te worden gesneden voor een behandeling. De toepassing van kou vindt plaats op een gecontroleerde wijze waarbij het vet wordt vernietigd zonder hierbij de omliggende weefsels aan te tasten.

Eigenschappen

De vetcellen in de behandelde zone worden door de behandeling vernietigd om vervolgens door het lichaam te worden afgebroken en uitgescheiden via de urine, lever of lymfestelsel.

Het resultaat is een natuurlijke en zichtbare vermindering van de vetophopingen, dat zelfs tot 26% van het vetweefsel kan reduceren.

 • geen chirurgie, geen verdoving, geen pijn
 • geen herstelperiode nodig
 • Er zijn geen risico’s van aantasting van de omliggende weefsels

De te behandelen zones

 • Bovenbenen buitenzijde (beide benen)
 • Bovenbenen binnenzijde (beide benen)
 • Buik (bestaat uit 2 zones)
 • Maagstreek
 • Taille
 • Rug
 • Love handles (beide zijdes)
 • Billen
 • Beide armen (boven en onderarmen)
 • Bovenbenen achterzijde (beide benen)

Maak snel een afspraak bij SR Beauty Heusden 0484 68 44 10

 • Cryolipolyse per behandeling                                                   350,00 €
Cryolipolyse

SR Beauty Heusden

PROMOTIES

Cryolipolyse

Snel een beter figuur ?

Afvallen door middel van vet bevriezen.

Meer info

Hi-fu (lifting)

High Intensity Focused Ultrasound

Facelift zonder operatie

Meer info

Laser behandeling

Na 8 tot 10 behandelingen is tachtig tot negentig procent van de ongwenste haren definitief weg!.

Meer info